Buku Gratis Download

Halaman ini terinspirasi dengan kondisi saya di daerah yang agak susah untuk mencari buku-buku dan tulisan yang berkaitan dengan bidang kelautan.Padahal menurut pemikiran saya (mudah-mudahan banyak yang sependapat..) untuk memajukan bangsa ini tidak cukup hanya dengan melihat tetapi juga tentunya perlu juga membaca apa yang telah dilakukan dan bagaimana orang lain melakukannya

Halaman ini juga bukan bermaksud untuk membajak, namun lebih kepada melihat kondisi dimana susahnya mendapatkan buku-buku berkualitas dari luar.Kalaupun ada buku, belum tentu semua orang sanggup untuk membelinya.. tul kan..?

Nah bagi yang gak sempat atau kesulitan tuk browsing, berikut ini saya coba berikan judul buku serta alamatnya, tinggal klik aja pada judul buku yang anda inginkan berikut ini. Anda akan dibawa langsung ke alamat buku yang anda inginkanBagi yang punya alamat lain silahkan kabar-kabari, mudah-mudahan kita bisa berbagi dengan orang lain.

1.  Physical oceanography of the southeast Asian waters.  Wyrtki

MARINE & FISHERIES

Descriptive Physical Oceanography

Biology of the Southern Ocean

The Ocean Engineering Handbook

Ecosystems of the Deep Ocean (Ecosystems of the World, Volume 28)

Nonlinear Physical Oceanography: A Dynamical Systems Approach to the Large Scale OceanCirculation and El Nino (Atmospheric and Oceanographic Sciences Library)

Algae

Hydrodynamics

Algal Culturing Techniques

by Robert A. Andersen

Onshore Impacts of Offshore Oil

by William J. Cairns, Patrick M. Rogers

Integrated Livestock-Fish Farming Systems

Ocean Acoustics: Theory and Experiment in Underwater Sound

Marine Protected Areas for Whales, Dolphins and Porpoises: A World Handbook for Cetacean Habitat Conservation

Marine Chemistry (Handbook of Environmental Chemistry)

Safety and Quality Issues in Fish Processing

Clean Coastal Waters: Understanding and Reducing the Effects of Nutrient Pollution
by Committee on the Causes Management of Eutrophication National Research Council

Biotechnology and Genetics in Fisheries and Aquaculture

Water Quality Hazards and Dispersion of Pollutants
by Wlodzimierz Czernuszenko Pawel Rowinski
Password:TOTQNMEMBERS

Ecological Effects of Waste Water: Applied Limnology and Pollutant Effects, Second Edition
by E.B. Welch

Marine Geochemistry

Marine Parasitology
Password:7383-8321-8567-IHGI-6653

Aquatic Chemistry

Bioactive MarineNatural Products
Password:632zzt

Fish Diseases and Disorders: Fish Diseases and Disorders

Advances in Parasitology, Volume 52 (Advances in Parasitology)

Password:lekar

OCEAN – ATMOSPHERE

Air-Sea Interaction: Laws and Mechanisms

Tropical Cyclones: Climatology and Impacts in the South Pacific by James P Terry

Physical Approach to Short-Term Wind Power Prediction

Abrupt Climate Change: Inevitable Surprises by National
Research CouncilOcean Studies Board

Dynamics of the Atmosphere: A Course in Theoretical Meteorology

REMOTE SENSING

Remote Sensing and Climate Modeling: Synergies and Limitations (Advances in Global Change Research)

Coastal and Marine Geo-Information Systems, Applying the Technology to the Environment

Laser Remote Sensing: Fundamentals and Applications

Transforming Remote Sensing Data into Information and Applications byNational Research Council (U.S.)

KOMPUTER

1.Graphics and GUIs with MATLAB, Third Edition
Password:http://www.AvaxHome.ru

2.Numerical Methods in Engineering with MATLAB
Password:ebooksatkoobe

3.Engineering and Scientific Computations Using MATLAB Part 1

4.Engineering and Scientific Computations Using MATLAB Part 2

5.A Guide to MATLAB: For Beginners and Experienced Users 2001-08
atau
A Guide to MATLAB: For Beginners and Experienced Users 2001-08


SELAMAT MENCOBA

&

SUKSES UNTUK ANDA

17 thoughts on “Buku Gratis Download

  1. Tuk albab, belum ketemu tuh yang bahasa indonesia..
    Tuk Gading, kalau sekedar nampilin grafiknya coba dengan sintax plot untuk grafik..

  2. salam,
    Bang,,Saya lagi cari literatur mengenai komponen harmonik pasut untuk menentukan LAT,,saya sudah baca skripsinya yan mengenai komponen harmonik tetapi penjelasannya kurang. trimakasih

  3. Pak,, koq Coastal and Marine Geo-Information Systems, Applying the Technology to the Environment.. gak bisa???
    btw,, ada panduan tentang arcView g pak?? mau dong pak 🙂
    thanks b4 pak,, moga tesis’a lancar,, trus cepet pulang,, hehe

  4. As.wr.Wb.

    Pak…mau numpang nanya
    kalo cari buku tentang modelling hidrologi seperti program ANSWERS (Analyse Non pointsource watershed environment resource simulation) dimana ya…..??
    atau bisa kursus dimana?

    trimakasih infonya

    Salam dari saya untuk semua yang tergabung dalam forum ini

    rahman_trk

  5. salam pak, saya lagi butuh gis untuk navigasi. dimana sistem ini akan diletakkan dipelabuhan, sistem ini dihubungan dengan data,pasang surut, Visual basic, dan map objet.. saya butuh bantannya..
    terima iasih

  6. pak, saya mau download marine chemistry, marine geochemistry, aquatic chemistry, water quality hazard and dispersion of pollutan, clean coastal water kok gak bisa ya pak.. bisa bantu.. buku ini bermanfaat sekali untuk saya.. terimakasih…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s